on Czech about Μεγαλώστε τις επιθυμίες σας για την απώλεια βάρους

on German about Μεγαλώστε τις επιθυμίες σας για την απώλεια βάρους

on English about Μεγαλώστε τις επιθυμίες σας για την απώλεια βάρους

on Spanish about Μεγαλώστε τις επιθυμίες σας για την απώλεια βάρους

on French about Μεγαλώστε τις επιθυμίες σας για την απώλεια βάρους

on Greek about Μεγαλώστε τις επιθυμίες σας για την απώλεια βάρους

on Italian about Μεγαλώστε τις επιθυμίες σας για την απώλεια βάρους

on Dutch about Μεγαλώστε τις επιθυμίες σας για την απώλεια βάρους

on Portuguese about Μεγαλώστε τις επιθυμίες σας για την απώλεια βάρους

on Swedish about Μεγαλώστε τις επιθυμίες σας για την απώλεια βάρουςΜεγαλώστε τις επιθυμίες σας για την απώλεια βάρους home page

 

 

Υποδοχή στην εκκλησία του ιερού λάχανου. Το μαρούλι προσεύχεται.

Συντάκτης άγνωστος
Μεγαλώστε τις επιθυμίες σας για την απώλεια βάρους

Weight loss. Μεγαλώστε τις επιθυμίες σας για την απώλεια βάρους.

Τουλάχιστον 50 έως 75 τοις εκατό της παχυσαρκίας έχουν τις γενετικές επιρροές. Ακριβώς τι εκείνες οι γενετικές επιρροές είναι ότι το βάρος σωμάτων επιρροής δεν έχει προσδιοριστεί.

Οι διατροφές νηστείας για την απώλεια βάρους μπορούν να είναι σωστές για τα παχύσαρκα πρόσωπα που έχουν τα σοβαρά βάρος-σχετικά ιατρικά προβλήματα. Η γρήγορη απώλεια βάρους είναι το αρχικό πλεονέκτημα αυτές τις διατροφές. Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο στη δραστηροποίηση του ατόμου για να συνεχιστεί με το πρόγραμμα. Αυτό μπορεί να βοηθήσει να υποστηρίξει τις αλλαγές τρόπου ζωής που απαιτούνται για τη συνεχή απώλεια βάρους.

Ιατρικά εποπτευμένος νηστεύει είναι πολύ λίγων θερμίδων διατροφές που παρέχουν από 400 έως 800 θερμίδες ανά ημέρα. Ενώ οι περισσότερες από αυτές τις διατροφές είναι χαμηλές στις θερμίδες, η πρωτεϊνική παροχή είναι πολύ υψηλή. Ο σκοπός αυτών των διατροφών είναι να προωθηθεί η παχιά απώλεια, όχι απώλεια μυών. Ο υψηλός - οι βοήθειες περιεκτικότητας σε πρωτεΐνη αποτρέπουν τις μεγάλες απώλειες ιστού μυών. Οι ηλεκτρολύτες, οι βιταμίνες και τα ανόργανα άλατα συμπληρώνονται επίσης.

Κατά τη διάρκεια ενός binge, 10.000 έως 20.000 θερμίδες μπορούν να καταναλωθούν καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Το Binges αποτελείται συνήθως από τα τρόφιμα όπως τα μπισκότα, την καραμέλα, τα τσιπ, το παγωτό και πολλά άλλα υψηλά τρόφιμα θερμίδας. Το Binges γίνεται συχνά στο μυστικό. Μετά από ένα binge, πολλά από τα συναισθήματα που προκάλεσαν το binge, όπως την πίεση, μπορεί να είχαν υποχωρήσει μόνο για να αντικατασταθούν με τα συναισθήματα της ενοχής και την έλλειψη μόνος-ελέγχου.

Το nervosa βουλιμίας είναι μια διατροφική διαταραχή που υπολογίζεται για να είναι παρούσα σε μέχρι 5 τοις εκατό των εφηβικών και νέων ενήλικων γυναικών. Χαρακτηρίζεται από την κατανάλωση binge που ακολουθείται από τις εξαγνίζοντας και άλλες συμπεριφορές όπως ο εμετός. Τα καθαρτικά, τα χάπια διατροφής, τα χάπια ύδατος, η άσκηση ή η νηστεία μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν.

Η κατανάλωση Binge είναι όπως τη βουλιμία, αλλά δεν περιλαμβάνει τις συμπεριφορές εξαγνισμού. Μια διάγνωση της binge-κατανάλωσης της αναταραχής γίνεται όταν ένα πρόσωπο binges ένας μέσος όρος δύο ημερών την εβδομάδα κατά τη διάρκεια ενός εξαμήνου.

Τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται ο συχνότερα στη διαχείριση της παχυσαρκίας είναι συνήθως γνωστά ως καταπιεστικά» φάρμακα «όρεξης. Τα καταπιεστικά φάρμακα όρεξης προωθούν την απώλεια βάρους με την αύξηση του μεταβολισμού και με τη μείωση της όρεξης ή την αύξηση του συναισθήματος της ύπαρξης πλήρη. Αυτά τα φάρμακα λειτουργούν με την αύξηση της σεροτονίνης ή/και catecholamine - δύο χημικές ουσίες εγκεφάλου που έχουν επιπτώσεις στη διάθεση, την όρεξη και το μεταβολισμό.

Το πιό πρόσφατο φάρμακο στην πάλη ενάντια στην παχυσαρκία είναι Xenical. Μια νέα κατηγορία μη-συστημικού φαρμάκου αντι-παχυσαρκίας κάλεσε lipase τους ανασταλτικούς παράγοντες που ενεργούν στο γαστροεντερικό κομμάτι για να αποτρέψουν την απορρόφηση του λίπους κατά περίπου 30 τοις εκατό. Τα φάρμακα σε αυτήν την κατηγορία δεν επιτυγχάνουν την επίδρασή τους μέσω της χημείας εγκεφάλου ή της υποκίνησης κεντρικών νευρικών συστημάτων. Με άλλα λόγια, Xenical δεν είναι ένας καταπιεστικός ή μεταβολικός επαγωγέας όρεξης.

Τα εμπορικά σήματα των αποτελεσματικότερων φαρμάκων διατροφής συνταγών στην αγορά είναι σήμερα: Phentermine, adipex-π, Fastin, Ionamin, Bontril, Plegine, Tenuate, Xenical.

Η μέγιστη απώλεια βάρους εμφανίζεται συνήθως μέσα σε έξι μήνες από την αρχική επεξεργασία φαρμάκων. Το βάρος τείνει στο επίπεδο μακριά ή την αύξηση κατά τη διάρκεια του υπολοίπου της επεξεργασίας. Οι μελέτες προτείνουν ότι εάν ένας ασθενής δεν χάνει τουλάχιστον τέσσερις λίβρες πάνω από τέσσερις εβδομάδες σε ένα ιδιαίτερο φάρμακο, κατόπιν εκείνο το φάρμακο είναι απίθανο να βοηθήσει τον ασθενή να επιτύχει τη σημαντική απώλεια βάρους.

Κατά εξέταση της μακροπρόθεσμης όρεξης την καταπιεστική επεξεργασία φαρμάκων για την παχυσαρκία, την πρέπει να εξετάσετε τους ακόλουθους τομείς ανησυχίας και πιθανών κινδύνων. Αυτήν την περίοδο, όλα τα φάρμακα συνταγών για να μεταχειριστούν την παχυσαρκία είναι ελεγχόμενες ουσίες, σημαίνοντας το τους γιατρούς πρέπει να ακολουθήσετε ορισμένους περιορισμούς κατά ορισμό στην όρεξη των καταπιεστικών φαρμάκων. Αν και η κατάχρηση και η εξάρτηση δεν είναι κοινές με τα καταπιεστικά φάρμακα όρεξης μη-αμφεταμινών, οι γιατροί πρέπει να είναι προσεκτικοί όταν ορίζουν αυτά τα φάρμακα για τους ασθενείς με μια ιστορία του οινοπνεύματος ή άλλης κατάχρησης ναρκωτικών ουσιών.

Εντούτοις η παχυσαρκία, θεωρείται καταλληλότερα χρόνια πάθηση από μια επιλογή τρόπου ζωής. Άλλες χρόνιες παθήσεις, όπως ο διαβήτης, και η υψηλή πίεση αίματος, ρυθμίζονται από τη μακροπρόθεσμη θεραπεία φαρμάκων, ακόμα κι αν αυτές οι ασθένειες βελτιώνονται επίσης με τις αλλαγές στον τρόπο ζωής, όπως η διατροφή και η άσκηση. Αν και αυτό το ζήτημα μπορεί να αφορά τους παθολόγους και τους ασθενείς, οι κοινωνικές απόψεις σχετικά με την παχυσαρκία δεν πρέπει να αποτρέψουν τους ασθενείς από την επιδίωξη της ιατρικής περίθαλψης για να αποτραπούν οι κίνδυνοι υγείας που μπορούν να προκαλέσουν τη σοβαρούς ασθένεια και το θάνατο.

Τα καταπιεστικά φάρμακα όρεξης δεν είναι «μαγικές σφαίρες», ή μια μια πυροβοληθείσα αποτύπωση. Δεν μπορούν να πάρουν τη θέση της βελτίωσης της διατροφής κάποιου και να γίνουν φυσικότερα ενεργοί. Ο σημαντικότερος ρόλος των φαρμάκων εμφανίζεται να είναι να ενισχυθεί μια παραμονή προσώπων σε ένα σχέδιο διατροφής και άσκησης για να αποφύγει το βάρος που χάνουν.

Πολλοί άνθρωποι μπορούν πραγματικά να είναι overfat αλλά μη υπέρβαρος. Το λίπος μπορεί επίσης να κρυφτεί σε όλο το σώμα. Ένα πρόσωπο μπορεί να είναι overfat χωρίς την εμφάνιση της ύπαρξης υπέρβαρο. Δεδομένου ότι γερνάμε, ο ιστός μυών αντικαθίσταται με το λίπος. Αυτό εμφανίζεται παρά την κανονική άσκηση.

Όταν η ικανότητα του μυός να αποθηκευτεί το λίπος ξεπερνιέται, το υπερβολικό λίπος είναι έπειτα αποθηκευμένη εξωτερική όψη ο μυς, γύρω από τα όργανα σωμάτων και κάτω από το δέρμα. Το λίπος που προστίθεται τώρα στο σώμα οδηγεί στο πρόσωπο που γίνονται overfat και το υπερβολικό βάρος.

Οι μελέτες δείχνουν ότι μια αύξηση 20 τοις εκατό σε βάρος σωμάτων αυξάνει τον κίνδυνο για τις καρδιακές παθήσεις, την υψηλή πίεση αίματος και το διαβήτη.

Μεγαλώστε τις επιθυμίες σας για την απώλεια βάρους. Weight loss.


Ορισμοί σε αυτήν την σελίδα

FDA


Παχύ blocker


Υπέρβαρος


διαβήτης


διατροφή


καταστείλετε


λίπος


πίεση


παχυσαρκία


όρεξη


Open great world around us.


 

 

 

 

 

Sitemap

Πληροφορίες στο παρόν έγγραφο περίπου Weight loss ονομασμένος Μεγαλώστε τις επιθυμίες σας για την απώλεια βάρους είναι για το τέλος - χρήση του χρήστη μόνο και δεν μπορεί να πωληθεί, να ανακατανεμηθεί ή ειδάλλως να χρησιμοποιηθεί για εμπορικούς λόγους. Οι πληροφορίες είναι μια εκπαιδευτική ενίσχυση μόνο. Δεν προορίζεται ως ιατρικές συμβουλές για τους ιδιαίτερες όρους ή τις μεταχειρήσεις Weight loss. Επιπλέον, η κατασκευή και η διανομή των βοτανικών ουσιών δεν είναι ρυθμίζω τώρα στις Ηνωμένες Πολιτείες, και κανένα ποιοτικό πρότυπο δεν υπάρχει αυτήν την περίοδο όπως την ιατρική εμπορικού σήματος και τη γενική ιατρική. Συζήτηση για Weight loss στο γιατρό, τη νοσοκόμα ή το φαρμακοποιό σας πριν μετά από οποιαδήποτε ιατρική θεραπευτική αγωγή που βλέπει εάν είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

© Copyright 2007 Ireland Disability Group, Weight loss office.