on Czech about Slimme stappen in uw geneeskundeonderzoek

on German about Slimme stappen in uw geneeskundeonderzoek

on English about Slimme stappen in uw geneeskundeonderzoek

on Spanish about Slimme stappen in uw geneeskundeonderzoek

on French about Slimme stappen in uw geneeskundeonderzoek

on Greek about Slimme stappen in uw geneeskundeonderzoek

on Italian about Slimme stappen in uw geneeskundeonderzoek

on Dutch about Slimme stappen in uw geneeskundeonderzoek

on Portuguese about Slimme stappen in uw geneeskundeonderzoek

on Swedish about Slimme stappen in uw geneeskundeonderzoekSlimme stappen in uw geneeskundeonderzoek home page

 

 

Het was toen ik te weten kwam ik fouten kon maken dat ik wist ik op iets was.

Ornette Coleman
Slimme stappen in uw geneeskundeonderzoek

Online pharmacy. Slimme stappen in uw geneeskundeonderzoek.

Internet heeft de manier veranderd wij leven, werken en winkelen. De groei van Internet heeft het mogelijk om prijzen te vergelijken en producten te kopen gemaakt zonder huis ooit te verlaten. Maar wanneer het over het kopen van geneeskunde online komt, is het belangrijk om zeer zorgvuldig te zijn. Sommige websites verkopen geneeskunde die niet veilig kan zijn te gebruiken en uw gezondheid op risico kon zetten.

Eerst, is het belangrijk de bron van informatie zorgvuldig om te overwegen en dan de informatie te bespreken u met uw gezondheidszorgberoeps vindt. Deze vragen en antwoorden kunnen u helpen bepalen of zal de gezondheidsinformatie u op Internet vindt of per e-mail van een Website ontvangt waarschijnlijk betrouwbaar zijn.

Zorg ervoor de plaats een voorschrift vereist en een apotheker beschikbaar voor vragen heeft.

Kopen van uw geneeskunde kan online gemakkelijk zijn. Zorg enkel ervoor u het veilig doet.

De voordelen van geneesmiddelen zijn de nuttige gevolgen u krijgt wanneer u hen, zoals het verminderen van bloeddruk, het genezen van besmetting of het verlichten van pijn gebruikt. De risico's van geneesmiddelen zijn de kansen dat ongewenst of onverwacht iets aan u kon gebeuren wanneer u hen gebruikt. De risico's zouden minder ernstige dingen, zoals een verstoorde maag, of ernstigere dingen, zoals leverschade kunnen zijn.

Bijvoorbeeld, als het onder ogen zien van een levensgevaarlijke ziekte, zou u kunnen verkiezen om meer risico in de hoop goed te keuren van het krijgen van de voordelen van een behandeling of het leven het langer leven. Enerzijds, als u een minder belangrijke ziekte onder ogen ziet, zou u kunnen besluiten dat u zeer weinig risico wilt nemen.

In vele situaties, kan het deskundige advies van uw arts, apotheker, of andere gezondheidszorgberoeps u helpen het besluit nemen.

Om de risico's te verminderen en de volledige voordelen van geneesmiddelen te verkrijgen hebt u a) bespreking met uw arts, apotheker, of andere gezondheidszorgberoeps nodig; B) ken uw geneesmiddelen--voorschrift en over de toonbank; c) lees het etiket en volg richtingen; D) vermijd interactie; e) controleer de gevolgen van uw geneesmiddelen--en de gevolgen van andere producten die u gebruikt

V3o3or gebruik ervoor zorgt een geneeskunde u de richtingen begrijpt; vraag uw arts of hebt u vragen of zorgen. Controleer altijd dubbel dat u de juiste geneeskunde hebt.

Vraag uw arts of zijn er om het even wat u kunt doen bijwerkingen minimaliseren, zoals het eten alvorens u een geneeskunde neemt om verstoorde maag te verminderen.

U moet altijd aandacht aan hoe besteden u voelt; neem nota van om het even welke veranderingen. Schrijf de veranderingen neer zodat u zich kunt herinneren uw arts, apotheker, of andere gezondheidszorgberoeps te vertellen.

Als u verscheidene verschillende geneesmiddelen neemt, meer dan één arts, ziet of bepaalde gezondheidsvoorschriften hebt, moet u en uw artsen bewust zich van alle geneesmiddelen zijn u neemt. Het doen zal dit u helpen om potentiële problemen zoals druginteractie te vermijden.

Vroeg in de ontwikkeling van een drug, leiden de bedrijven onderzoek om potentiële interactie tussen drugs te ontdekken of te voorspellen. De deskundigen evalueren de drug-interactie studies als deel van de beoordeling van van de veiligheid van een drug.

Wanneer een drug mondeling wordt genomen, reist het gewoonlijk van de maag naar de lever, waar het het metaboliseren-proces kan zijn om chemische producten op te splitsen en te verwijderen uit het lichaam. De enzymen zijn complexe proteïnen die als katalysators in de aanvang van of het versnellen van chemische reacties dienst doen. Zij veroorzaken een specifieke chemische verandering in andere substanties zonder worden veranderd.

Niet zal alles die in een reageerbuis gebeurt zinvol in mensen, niettemin worden. De resultaten van deze test-buis studies kunnen ons vertellen of behoefte om verder het testen in mensen te doen om te weten te komen als een interactie klinisch significant is.

De beroeps van de gezondheid gebruiken ook computersystemen met drug-interactie onderzoekssoftware, elektronische voorschrijvende, en andere technologie. Teken Langdorf, M.D., zegt de stoel van de Afdeling van noodsituatiegeneeskunde bij de Universiteit van Californië, Irvine, „in een bezige noodsituatieruimte, moet u snel te weten komen wat een patiënt neemt en hoe die drugs met andere behandelingen konden in wisselwerking staan."

Het grote aantal drugs op de markt, dat met algemeen gebruikt van veelvoudige medicijnen wordt gecombineerd, maakt het risico voor druginteractie significant. De consumenten moeten artsen vertellen wat nemen zij en vragen stellen, en gezondheidsberoeps konden een beter werk bij het proberen doen om de informatie te krijgen die zij hebben gewild.

Zo eerder dan het vragen van patiënten welke medicijnen zij nemen, zouden de artsen de vragen specifiek moeten maken: „Neemt u om het even welk medicijn over de toonbank? Neemt u om het even welke kruidenbehandelingen of vitaminen?"

Maar het is goede manier -- de consumenten herinneren artsen aan alles zij nemen wanneer zij een nieuw medicijn worden voorgeschreven. Zo zou een patiënt kunnen zeggen: „Herinner me nu, neem ik ook geboortenbeperkingspillen. Is er een risico van interactie met deze nieuwe geneeskunde?"

Sommige antibiotica, zoals rifampin, kunnen de doeltreffendheid van geboortenbeperkingspillen verminderen. Sildenafil, het actieve ingrediënt in de erectiele dysfunctiedrug Viagra, zou niet met nitraten voor hartbehandeling wegens het potentieel voor gevaarlijk lage bloeddruk moeten worden genomen.

De interactie van de drug met dieetsupplementen omvat kruiden en vitaminen, die met drug-metaboliserende enzymen kunnen in wisselwerking staan. St. John het wort is een kruid dat algemeen door mensen met kanker wordt gebruikt stemming te verbeteren, maar het onderzoek heeft getoond het zich in het metabolisme van irinotecan, een standaardchemotherapiebehandeling mengt. De vitamine K (in dieetsupplementen of voedsel) produceert bloed-klonterende substanties die de doeltreffendheid kunnen verminderen van bloed-verdunnende geneesmiddelen zoals warfarin.

De interactie van de drug met voedsel en dranken die, bijvoorbeeld, quinoloneantibiotica zoals ciprofloxacin met voedsel en dranken zoals colas, koffie, en chocolade nemen die cafeïne bevatten kunnen prikkelbaarheid en nervositeit veroorzaken. Er kan een potentieel fatale verhoging van bloeddruk zijn als het voedsel dat tyramine bevat wanneer het nemen van monoamine oxydaseinhibitors, drugs wordt gegeten die stemmingswanorde behandelen.

De voorbeelden van voedsel met tyramine zijn kaas en sojasaus. Het sap van de grapefruit zou niet met bepaalde bloed druk-verminderende drugs of cyclosporine voor de preventie van de verwerping van de orgaantransplantatie moeten worden genomen. De alcohol zou niet met pijnverlichters zoals Tylenol (acetaminophen) of ibuprofen wegens het verhoogde risico moeten worden genomen van leverschade of maag het aftappen.

Pharmacy today. Slimme stappen in uw geneeskundeonderzoek.
Open great world around us.


 

 

 

 

 

Sitemap

Informatie over deze genoemde Web-pagina Slimme stappen in uw geneeskundeonderzoek en verwant met Online pharmacy, Pharmacy today wordt verstrekt voor informatiedoeleinden slechts en is geen substituut voor professionele medische raad. U zou niet de informatie moeten gebruiken over deze website voor het diagnostiseren van of het behandelen van medisch of gezondheidsvoorschrift van Online pharmacy of Pharmacy today. Als u hebt of verdenkt hebt u een medisch probleem, onmiddellijk contact uw professionele gezondheidszorgleverancier. Bespreking aan uw arts, verpleegster of apotheker voordien na om het even welk medisch regime om te zien of is het veilig en efficiënt voor u.

© Copyright 2007 Ireland Disability Group, Pharmacy today office.