on Czech about Regrow uw haar

on German about Regrow uw haar

on English about Regrow uw haar

on Spanish about Regrow uw haar

on French about Regrow uw haar

on Greek about Regrow uw haar

on Italian about Regrow uw haar

on Dutch about Regrow uw haar

on Portuguese about Regrow uw haar

on Swedish about Regrow uw haarRegrow uw haar home page

 

 

 Regrow uw haar

Hair care. Regrow uw haar.

Verliestypes van het haar

Één van de primaire oorzaak van haarverlies is een hoge hoeveelheid mannelijk hormoon, dihydrotestosterone (DHT) binnen de haarfollikel. DHT wordt geproduceerd uit testosteron in de prostate, diverse bijnieren, en scalp. Na een tijdspanne, veroorzaakt een overschotovervloed van DHT de haarfollikel om te degraderen en verkort de actieve fase van het haar.

Een andere belangrijke oorzaak van dalend haar is spanning, zoals zorg, bezorgdheid en plotselinge schok. De spanning leidt tot een strenge spanning in de huid van scalp. Dit beïnvloedt ongunstig de levering van essentiële voeding die voor de gezonde groei van haar wordt vereist.

Algemene debility, die door strenge of al lang bestaande ziekten als typhoid, syfilis wordt veroorzaakt, chronische koude, griep en bloedarmoede, leidt ook haar tot wanorde. Het maakt de wortels van het haar zwak, resulterend in het vallen van haar. Een vuile voorwaarde van scalp kan verlies van haar ook veroorzaken. Dit verzwakt de haarwortels door de poriën met het verzamelde vuil te blokkeren. De erfelijkheid is een andere dat factor ontvankelijk maakt die haar kan veroorzaken om te vallen.

Scalp de vermindering wordt uitgevoerd op patiënten met duidelijk omlijnde kale vlekken van het kroongebied van scalp. Het wordt soms gedaan samen met haartransplantaion de grootte van kale scalp, vooral in patiënten verminderen die genoeg donorhaar niet hebben om de kale gebieden te behandelen.

Het vertrouwdste patroon van het haarverlies is waar het haar in het haarscheurtje en de kroon in ruwweg de zelfde tijd begint achteruit te gaan. Het haar in medio-mid-scalp of voorafgaande scalp is vaak laatste om te gaan. Maar ga het zal, uiteindelijk verlatend een mens met de hoef van haar die het veelbetekenende teken van typische mannelijke patroonkaalheid is.

Het belangrijkste verschil in androgeen het haarverlies van vrouwen van mens (allebei zijn verwant hormoon) is dat de vrouwen neigen om het verdunnen te ervaren die in geen bepaald patroon of deel van scalp voorkomt. In tegenstelling tot mensen, kan scalp niet eigenlijk totaal van haar worden beroofd, enkel dun aan het punt waar scalp zichtbaar is. Als mensen, echter, is het resulterende haarverlies over het algemeen onomkeerbaar.

Minoxidil (Rogaine). Dit medicijn wordt over de toonbank goedgekeurd voor de behandeling van androgenetic alopecia en alopecia areata. Minoxidil is een vloeistof die u in uw scalp tweemaal dagelijks aan regrowhaar en wrijft om verder verlies te verhinderen. Sommige mensen ervaren wat haarhernieuwde groei of een langzamer tarief haarverlies of allebei. Minoxidil is beschikbaar in een 2 percentenoplossing en in een 5 percentenoplossing.

Finasteride (Propecia). Dit voorschriftmedicijn wordt om mannelijk-patroonkaalheid te behandelen genomen dagelijks in pillenvorm. Vele mensen die finasteride nemen ervaren het vertragen van haarverlies, en sommigen kunnen wat nieuwe haargroei tonen. De positieve resultaten kunnen verscheidene maanden vergen. Finasteride werkt door de omzetting van testosteron in dihydrotestosterone (DHT) te remmen, een hormoon dat haarfollikels krimpt en een belangrijke factor in mannelijk haarverlies is. De zeldzame bijwerkingen van finasteride omvatten verminderde geslachtsaandrijving en seksuele functie. Zoals met minoxidil op, houden de voordelen van finasteride als u ophoudt gebruikend het.
Het haar tipt en adviseert

Vele mensen (verkeerd) zullen een handvol van shampoo op hun hoofd laten vallen en zullen het dan weg spoelen. De shampoo moet door elk van uw haar, evenals scalp en het haarscheurtje worden gewerkt.

Merkte u dat op wanneer vaak vari�ërt u shampoo uw haar de hoeveelheid schuim? Gewoonlijk, het meer schuim hebt u, de minder opbouw u op uw haar hebt. Het is ook belangrijk de shampoo uit volledig om te spoelen om om het even welke overblijvende detergentia – te elimineren zij de haarschacht en scalp kunnen beschadigen.

De bovenmatige blootstelling aan de zon kan uw haar beschadigen door oxydatie van de zwavelmolecules binnen de haarschacht te veroorzaken, verlatend het haar zwak, bros, droog en langzaam verdwenen. De mensen die bleken of hun natuurlijke haarkleur verlichten kunnen lichte kleurenveranderingen in hun haar ook opmerken wanneer het aan zon wordt blootgesteld.

Het blonde haar kan geel worden langzaam verdwijnen of saaie toe te schrijven aan UVblootstelling worden. Zelfs neigt het natuurlijke brunettehaar om roodachtige tinten van zonblootstelling te ontwikkelen toe te schrijven aan oxydatie van melaninepigment.
Herstel uw haar door haar overplanting

De overplanting van het haar verwijst naar de chirurgische beweging van permanent haar met zijn wortels aan een gebied van kale of balding huid. De overplanting van het haar is een efficiënte en permanente oplossing voor haarverlies.

De overplanting van het haar is een chirurgische modaliteit die voor de correctie die van androgene alopecia wordt gebruikt, alopecia, en andere oorzaken van permanente alopecia met littekens bedekt.

In de handen van goedgetrainde en ervaren artsen, en het gebruiken van nieuwere technieken met kleinere enten, groeit het haar in de juiste richting met een bevederd haarscheurtje, en een hoogst esthetisch resultaat.

De plaats van waar het haar wordt genomen is gewoonlijk een fijne littekenlijn die door het permanente haar op dat gebied wordt verborgen. Na de procedure zijn er uiterst kleine tekens waar de enten zijn geplaatst. Aanvankelijk er zijn wat die over deze gebieden crusting (5-14 dagen) maar na dit, zijn deze gebieden gewoonlijk niet opspoorbaar.

De overplanting van het haar is een kosten-concurrerende oplossing voor haarverlies. Andere alternatieven van de haarvervanging vereisen extra onderhoud in de loop van de jaren. De kosten hangen van de hoeveelheid kaal gebied af dat zal moeten worden overgeplant, en de gewenste dikte. Meer enten zijn noodzakelijk om kaler of dun gebied te behandelen en haardichtheid te maximaliseren. Omdat de procedure individueel is, worden de kosten gewoonlijk individueel bepaald.

De overplanting van het haar kan zowel op patiënten worden gedaan met geavanceerde kaalheid als vroeger het verdunnen. De nieuwere behandelingen voor mannen zoals Propecia of voor zowel mannen als vrouwen, zoals Rogaine zouden eveneens vooral in patiënten moeten worden overwogen met beduidend vroeger het verdunnen van als deze vaak langzame medicijnen de vooruitgang van haarverlies. In het algemeen, wordt de haaroverplanting niet overwogen voor patiënten jonger dan hun medio jaren '20 wegens moeilijkheid in het voorspellen van uiteindelijke omvang van haarverlies.

De overplanting van het haar wordt universeel goedgekeurd als behandeling voor haarverlies. Terwijl het werd ontwikkeld en eerst als haar-verlies behandeling voor mensen werd aangeboden, hebben de vrouwen meer en meer haaroverplanting een haalbare optie gevonden om het kosmetische tekort te verbeteren van het verdunnen van haar. De vooruitgang in de technieken van de haaroverplanting en beter begrip van de biologie van vrouwelijk haarverlies droeg tot de evolutie van haaroverplanting geworden vrouwen bij.

Vele vrouwen vandaag zijn pro-actief over het streven van haar naar overplanting. Zij zijn onwillig om haarverlies als onvermijdelijk feit van het leven goed te keuren. Scalp het haar is een belangrijke component van het project van beeldvrouwen aan de wereld en zij wensen om haar geen verlies te hebben aan dat beeld afbreuk doen.

Het verlies van het haar is „geen onvermijdelijk ouder teken van het krijgen“. Men heeft in studies gerapporteerd dat ongeveer 80% van vrouwen één of andere graad van haarverlies vóór menopause ervaren. Veel van dit haarverlies heeft een erfelijk basis-vrouwelijk verlies van het patroonhaar.

Of de haaroverplanting een haalbare optie voor een vrouw met mild is om haarverlies te matigen is een vraag die door nauw overleg tussen de vrouw en de de restauratiespecialist van het artsenhaar moet worden beantwoord. In die bepaling de medische geschiedenis van de patiënt, geschiedenis de medische van het haarverlies zal gaan, familie en de geschiedenis van het haarverlies, fysiek onderzoek, scalp onderzoek en laboratoriumtests zoals die door andere onderzoeksresultaten worden vermeld.
Hoe groeit het haar?

De buitenlaag wordt genoemd de opperhuid en is dun en kleurloos, moet zijn baan de dikkere schors beschermen die de melanine bevat. De melanine is de oorzaak van de kleur van uw haar en de daadwerkelijke kleur hangt van welk soort melanine af u hebt.

Of u recht of krullend haar hebt hangt van de vorm van de schors af. Als de dwarsdoorsnede van de schors rond is zult u recht haar hebben, als de schors u zal hebben krullend of golvend haar ovaal is.

De fysieke dikte en de lengte van haar hangen van welk type van haar af het is. Het haar van Vellus is het fijne donstype van haar dat vaak perzikdons wordt genoemd. Zijn zeer fijn en kleurloos en vaak bijna onzichtbaar aan het naakte oog.

Ongeveer 90 percent van het haar op scalp van een persoon groeit op een gegeven moment. De de groeifase duurt tussen twee zes jaar. Tien percent van het haar is in een rustende fase die twee tot drie maanden duurt. Aan het eind van zijn rustend stadium, wordt het haar afgeworpen. Wanneer een haar wordt afgeworpen, opnieuw vervangt een nieuw haar van de zelfde follikel het en het groeiende cyclusbegin.
Het verliespatronen van het haar

Het verlies van het haar en het verdunnende haar kunnen door een verscheidenheid van verschillende voorwaarden worden gebracht. Hoewel, vele onderzoekers nog het grootste deel van de schuld op genetica spelden. Het gemeenschappelijkste type van haarverlies wordt bedoeld als „verlies van het patroonhaar“ (androgene alopecia). Vele natuurlijke behandelingen van het haarverlies bestaan die kunnen helpen het verlies van het patroonhaar behandelen. Hieronder vermeld zijn andere voorwaarden die haarverlies en verdunnend haar kunnen veroorzaken.

Alopecia Areata - in dit type van haarverlies, valt het haar gewoonlijk uit, resulterend in totaal vlotte, ronde flarden over de grootte van een muntstuk of groter. Het kan, zelden, in volledig verlies van scalp en lichaamshaar resulteren. Deze ziekte kan kinderen of volwassenen van om het even welke tijd beïnvloeden. De oorzaak van alopecia areata is onbekend. Behalve het haarverlies, zijn de beïnvloede personen over het algemeen in uitstekende gezondheid. In de meeste gevallen, het haar regrows alleen. Dermatologists kunnen vele mensen met deze voorwaarde behandelen. De behandelingen omvatten actuele medicijnen, een speciaal soort lichte behandeling, of in sommige gevallen pillen.

Androgene alopecia ontwikkelt zich wanneer de haarfollikel (de plaats onder de huid waar het haar van) groeit een vermindering van grootte, evenals een tijdvermindering van de actieve de groeifase ervaart. dit vertaalt in een eenvoudig feit: more and more van de haarfollikels zullen tijd in de rustende staat doorbrengen waar het haar wordt afgeworpen zodra de staat wordt voltooid. Gelukkig, androgene tezelfdertijd ontwikkelt alopecia zich niet in alle haarfollikels. Vandaar dat schijnt één of ander deel van scalp om meer haar te verliezen dan andere.

Hoge Koorts, Strenge Besmetting, Strenge Griep - de Ziekten kunnen haren veroorzaken om de rustende fase in te gaan. Vier weken aan drie maanden na een hoge koorts, een strenge ziekte of een besmetting, kan een persoon worden geschokt om heel wat haar te zien uitvallend. Dit het afwerpen gewoonlijk verbetert zich.

De Pillen van de Geboortenbeperking - de Vrouwen die haar terwijl gewoonlijk het nemen van geboortenbeperkingspillen verliezen hebben een geërftez tendens voor haar het verdunnen. Als haar het verdunnen voorkomt, kan een vrouw haar gynaecoloog over omschakeling aan een andere geboortenbeperkingspil raadplegen. Wanneer de vrouwen ophoudt gebruikend mondelinge contraceptiva, kan zij opmerken dat haar haar begint afwerpend twee of drie later maanden. Dit kan zes maanden verdergaan wanneer het gewoonlijk ophoudt. Dit is gelijkaardig aan haarverlies na de geboorte van een kind. Zie producten die haarverlies kunnen helpen.

Het lage Ijzer van het Serum - de deficiëntie van het Ijzer veroorzaakt nu en dan haarverlies. Sommige mensen hebben genoeg ijzer in hun diëten niet of kunnen geen ijzer volledig absorberen. De vrouwen die zware menstrual periodes hebben kunnen ijzerdeficiëntie ontwikkelen. Het lage ijzer kan door laboratoriumtests worden ontdekt en kan worden verbeterd door ijzerpillen te nemen.

De Besmetting van de paddestoel (Ringworm) van Scalp - die door een paddestoelbesmetting wordt veroorzaakt, de ringworm (die niets heeft met wormen) te doen begint met kleine flarden van het schrapen die kunnen en in gebroken, en zelfs haar uitspreiden resulteren, roodheid die, die zwelt afscheidt. Deze besmettelijke ziekte is gemeenschappelijkst in kinderen en het mondelinge medicijn zal het genezen.
Regrow uw haar. Hair care.


Termijnen en definities op deze pagina

Alopecia Areata


De overplanting van het haar


Het verlies van het haar


Proteïne


Ringworm


Schildklier


Alopecia


Biotine


Enten


Follikels


Hormoon


Kaalheid


Scalp


Spanning


Testosteron


Open great world around us.


 

 

 

 

 

Sitemap

Informatie in dit document ongeveer Hair care genoemd Regrow uw haar is voor Eind - het gebruik van de gebruiker slechts en kan niet worden verkocht, anders voor commerciële doeleinden worden opnieuw verdeeld of worden gebruikt. De informatie is een onderwijs slechts hulp. Het is geen de bedoeling geweest als medische raad voor individuele voorwaarden of behandelingen van Hair care. Bovendien, zijn de vervaardiging en de distributie van kruidensubstanties niet nu geregeld in de Verenigde Staten, en geen kwaliteitsnormen bestaan momenteel als de geneeskunde van de merknaam en generische geneeskunde. Bespreking over Hair care aan uw arts, verpleegster of apotheker voordien na om het even welk medisch regime om te zien of is het veilig en efficiënt voor u.

© Copyright 2007 Ireland Disability Group, Hair care office.