Dina tänder. Kvinna och tid av klimakterium. Är vad vår flår? Open great world around us..

on Czech about Dina tänder. Kvinna och tid av klimakterium. Är vad vår flår?

on German about Dina tänder. Kvinna och tid av klimakterium. Är vad vår flår?

on English about Dina tänder. Kvinna och tid av klimakterium. Är vad vår flår?

on Spanish about Dina tänder. Kvinna och tid av klimakterium. Är vad vår flår?

on French about Dina tänder. Kvinna och tid av klimakterium. Är vad vår flår?

on Greek about Dina tänder. Kvinna och tid av klimakterium. Är vad vår flår?

on Italian about Dina tänder. Kvinna och tid av klimakterium. Är vad vår flår?

on Dutch about Dina tänder. Kvinna och tid av klimakterium. Är vad vår flår?

on Portuguese about Dina tänder. Kvinna och tid av klimakterium. Är vad vår flår?

on Swedish about Dina tänder. Kvinna och tid av klimakterium. Är vad vår flår?

 

 

Är du känselförnimmelsegodan?


Dina tänder

Dina tänder

Mest folk vet att tänderna är den mest hårda och starkaste delen av förkroppsliga. Där möter ’ s mer än syna, though. Tänder är en bosatt del av ditt förkroppsligar faktiskt som har blodkärl och nerver. Om du den van vid domaren dina tänder gillar en boka vid dess, täcka, då dig ’ som är beträffande in för en stor överrrakning. Tandanatomi är ett mer försvårad lott, än du tänkte någonsin.

De permanent tänderna är understödjabettet som ska sist vila av ditt liv. De ansar för att vara mer guling (och inte rättvisa på grund av kaffe) och är extremt hårda. Finalbettet göras upp av 32 tänder eller 16 på varje käke. Det finns två centralframtänder för att bita, två sidoframtänder för att bita, två hörntänder för avrivning och bita, fyra premolars för att tugga och sex kindtänder för att tugga.

Om du är den saknade en tanden eller alla dina tänder, kan implantat välla fram är för dig. Så long, som du har nog ben i området av den saknade tanden som gör ankringen av implantaten lättare, fruktansvärdna resultat för denna tillvägagångssättcanavkastning. Om du inte har nog ben för denna att ämna, kan ett benkneg vara nödvändigt.

Din ska kosmetiska tandläkare gör ett intryck av tanden och ett tand- laboratorium som ska för att skapa kröna. Du ska typisk tjänstledighetar som kontoret med ett tillfälligt krönar för att ha på sig stunder, permanenten krönar göras - detta takes omkring två veckor. Permanenten krönar cementeras därefter på din tand. Typisk krävs endast två besök för denna del av tillvägagångssättet. Ofta kan ett förberedande åtgärdåterställande av din tand vara nödvändigt, för en kröna kan förläggas. För att stabilisera din tand, måste en fyllning först sättas in förlägger före att förlägga en kröna, tack vare som förlusten av den original- tanden strukturerar. Tanden krönar vanligt sist tio till femton år.

Tandemaljmissfärgning kan orsakas av att befläcka, att åldras eller kemisk skada till tänder. Några av de mer vanlig anledning av tandmissfärgning är läkarbehandlingar, kaffe, tea eller cigaretter. Bemanna vem viktiga belopp för drink av colaläsk kan erfara liknande befläcka.

full artikel

Kvinna och tid av klimakterium

Kvinna och tid av klimakterium

Som hormonet jämnar nedgången, mönstrar en kvinna av menstrual blödning blir vanligt ojämn. Många kvinnor erfar lätt, hoppade over eller sena perioder för flera månader till ett år, för deras perioder stoppar alldeles. Några kvinnor kan erfara tung-än-det normala blödning. Det är viktigt att realisera att, tills klimakterium är färdigt, en kvinnastillbild kan bli gravid, även om perioder är ljusa eller felande.

Några kvinnor anmäler retlighet eller andra moodändringar. Retlighet orsakas gemensamt av fattig sömn som resulterar från den hoade nighttimen, exponerar. Ett nummer av kvinnor, emellertid, inte den retliga känselförnimmelsen.

För klimakterium har kvinnor klassar av hjärtinfarkt och slår lower än manar. Efter klimakterium emellertid, fortsätter klassa av hjärtsjukdomen i kvinnor till löneförhöjningen och jämliken som av manar efter ålder 65.

Därför att kvinnor kan stilla blivna gravida stunder som de är perimenopausal, manipulerar kan göra ett graviditetstest, när en kvinna perioder blir ojämna, infrequent eller ljusa. I vissa fall testar ett blod för jämnar av detstimulerande hormonet (FSH) kan rekommenderas. FSH jämnar är normalt kicken i klimakterium, så kicken FSH jämnar kan hjälpa att bekräfta att en kvinna är i klimakterium.

Calcitonin - hormon som produceras av den thyroidkörteln och hjälpen förkroppsligauppehälle- och brukscalciumen. En nasal sprej bildar av denna drog är van vid hjälp förhindrar benförlust i kvinnor på riskerar. Manipulerar kan ordinera calcitonin till hjälp avlöser smärtar från bryter tack vare osteoporosis.

full artikel

Är vad vår flår?

Är vad vår flår?

De huvudsakliga celltyperna av flår är fibroblasts, adipocytes (fet lagring) och macrophages. Sebaceous körtlar är exocrine körtlar som jordbruksproduktersebum, en blandning av lipids och waxy vikter: smörjning, water-proofing, att mjukna och antibactericidal handlingar är bland många fungerar av sebum. Svettkörtlar som är öppna upp via en kanal på flå vid en por.

Constantly skalningen av döda celler av epidermisblandningen med secretionsna av svetten och de sebaceous körtlarna och damma av grundar på flå för att bilda ett nedsmutsad lagrar på dess ytbehandlar. Om inte tvättat bort smutsen, och flå dead slam börjar att förmultna utsändande ett illaluktande luktar.

Flå stöttar dess egna ekosystem av microorganisms, inklusive yeasts och bakterier, som kan inte tas bort av något belopp av lokalvård. I allmänhet är uppehälle en another för dessa organismer i kontroll och delen av ett sunt flår. När balansera störs, E.g., av antibiotikummar som dödar bakterier, det kan finnas en overgrowth och en infektion vid yeasts. Flå är fortlöpande med det inre epithelial fodrar av förkroppsliga på öppningarna, varje av som stöttar dess egna komplement av floror.

full artikel

 

 

Read our other articles:
Open great world around us.

Sitemap© Copyright 2007 Ireland Disability Group.