on Czech about Växt- väga förlust

on German about Växt- väga förlust

on English about Växt- väga förlust

on Spanish about Växt- väga förlust

on French about Växt- väga förlust

on Greek about Växt- väga förlust

on Italian about Växt- väga förlust

on Dutch about Växt- väga förlust

on Portuguese about Växt- väga förlust

on Swedish about Växt- väga förlustVäxt- väga förlust home page

 

 

 Växt- väga förlust

Hoodia. Växt- väga förlust.

Är vad den Hoodia gordoniien?

Den Hoodia gordoniien, ”Whoo De AH”, är det botaniska känt för en avlövad spiky suckulent växt som växer alltigenom de semi-arid områdena av sydliga Afrika i första hand den Kalahari öknen. Sanen (lokalinvånare) rationally har rationally använt Hoodia stems till notsystemet av hunger och törstar när på långa resor, som den agerar som en suppressant aptit.

Hoodia (eller Hoodia Gordonii) är en sydafrikansk boningväxt att San-obygdsbon har van vid hjälp att uthärda långa jaktexpeditiions för utvecklingar. Hoodia Gordonii är faktiskt en suckulent inte som är förvirrad med en kaktus. Det hör hemma i den suckulenta familjen av Asclepiadaceae tillsammans med stapelia, stephanotis och vinca. Det finns ungefärligt 20 art i genusen av Asclepiadaceae. Som det växer det bildar stemmed ruggar ungefärligt en fotkick och björnar, skuggar bleka purpurfärgade saucer-formade blommor in av rött eller, lilor bryner.

Hoodia Gordonii upptäcktes och användes av San-stammen från Kalaharien, Sydafrika, efter förhistoriska tider. De tuggade den bittra Hoodia växten två gånger en dag för att dämpa hunger, och att törsta under lång jakt snubblar. Denna växt innehåller mirakelmolekylen p57 som översattes för en tid sedan in i en fetmabot.
Forskning om Hoodia

Efter år av försiktig forskning isolerade forskare flera sammansättningar i denna all-naturliga mat som, som var den dramatiska ansvariga för väger förlust, P57, som har brett anmälts, är, men en av flera kemiska sammansättningar grundar i den Hoodia suckulenten. Var inte endast det som fullständigt bevisades kassaskåpet, det innehåller inget stimulerar som kunde bidra till det nervösa känsliga tillhörande med väger förlustprodukter av det sist årtiondet.

Det har varit etablerat att molekylen som P57 finnas i wild skördade Hoodia Gordonii fungerar genom att efterapa verkställa som glukos har på nervceller i hjärnan verkställer in att bedra förkroppsliga in i tänkande det är full, även om den inte är, således curbing aptiten.

Alla vilden testar förat i Leicester, England på obese individer från går av liv har bevisat att över en 15 dag period, matintag förminskades av 1000 kalorier om dagen.
Hoodia gordonii i dag

I de wild Hoodia takesna har 5-6 år som in mognar men nu som ska odlas så lite som 2 år kommersiellt i hållbart antal och, blivit brett bekant för dess verkställer som en suppressant aptit.

För att vara exportberättigade till USA och alla andra nationer måste Hoodia bönder erhålla A.C.I.T.E.S. certifikat som utfärdas på a per exportera-sändning bas.
Hur man använder Hoodia faktiskt för att hjälpa dig

Det lurar i stort hjärnan in i tänkande det dig beträffande fullt för ’. De kemiska konstituenten i Hoodia arbete inom satietyen centrerar, genom att frigöra ett kemiskt sammansatt liknande till glukos men mycket starkare. Hypothalamusen i hjärnan mottar denna signalerar som en indikering att nog mat har konsumerats och denna hämmar i sin tur aptiten.

Hypothalamusen mottar signalerar som en indikering att nog mat har konsumerats och denna hämmar i sin tur aptiten. Denna rena organiska Hoodia, innehåller en mirakelmolekyl, som, verkställer in, bedrar hjärnan in i att tro dig är full och stoppar även dig från tänkande om mat.

Rena Hoodia är All naturlig 100%. Hoodia är inte en drog. Om du köp den högra sorten det ska arbete. Du ska äter mindre, känselförnimmelse mycket, för att inte vara hungrig som ofta och förlorar väger. Varje kliniskt fall har visat att folket har varit kompetent att förminska deras kaloriintag vid 900 till 1.100 kalorier dagligen. Detta är nog för att mest folk ska förlora en dunka dagar för varje three-four.

För mest folk väger de verkliga förlustutmaning har förhållandevis att göra med att banta, övar, tillägg, eller hur många kalorier som du bränner i idrottshallen. Den verkliga utmaningen kontrollerar deras hungerdrev. Folket, som är pröva att förlora, väger verkar för att dela avkräva samma problem. De har att besvära att få deras aptit kontrollerar under. Den Hoodia gordoniien, verkar kunde det, göra det mycket lättare. Därför att övervinna ditt egna hungerdrev verkar nästan omöjligt, om inte du får någon hjälp.

När du äter hoodia, går ordstävet, din hunger som enkelt ska, är borta -- väck -- för omkring sex timmar. Under de sex timmar ska du för att inte kräva något. Du ska egentligen för att inte önska att äta alls. Matstillbilden luktar goda, som vanligt, och de smakar samma, om du äter dem, men du önskar inte att äta dem! Åtminstone det är vad hoodiaförkämparna fordrar ska händer.

Normalt att få din hypothalamus för att vända av hungern koppla, dig skulle måste att äta ett dämpabelopp av mat. Och din hypothalamus är inte mycket snabb på attraktionen endera: det tar omkring 20 noterar för att figurera ut vad du har ätit, och vid den tid, har du antagligen ätit en andra 800 kalorier. Så vid tiden som din hunger signalerar, får vänt av, dig har overeaten redan yet igen.
Hoodia läkarbehandlingförbindelse

Det finns inte några bekant anmälde biverkningar till att använda Hoodia Gordonii som har anmälts hitintills.

Hoodia Gordonii är berömd för dess verkställer som en suppressant aptit och moodenhancer. Utmärkta resultat har anmälts från folk som använder det som delen av ett vägaförlustprogram som leder till många landskampföretag danande och säljer Hoodia, som ”ett nytt mirakel bantar pillen”.

Snabbheten och graden av ska resultat varierar beroende av frekvensen av bruk, och annan dela upp i faktorer. Emellertid bör du starta att se början av vägaförlusten som är processaa inom två veckor. Behaga noterar, att samma som med några väger förlusttillägg, ska bättre resultat realiseras, när du tas i samverkan med ett sunt, bantar, och rimligt öva.
Weight loss. Växt- väga förlust.
Open great world around us.


 

 

 

 

 

Sitemap

Information på denna namngav rengöringsduksida Växt- väga förlust och släkt till Hoodia, Weight loss ges för informativt ämnar endast och är inte en ersättning för yrkesmässig medicinsk rådgivning. Du bör inte använda informationen på denna webbplats för diagnostisering, eller behandla en läkarundersökning eller vård- villkora av Hoodia eller Weight loss. Om du har eller misstänker dig har ett medicinskt problem, kontakta prompt din yrkesmässiga sjukvårdfamiljeförsörjare. Tala till ditt manipulerar, sjuksköterskan eller pharmacisten för efter någon medicinsk diet för att se, om den är kassaskåpet och effektivt för dig.

© Copyright 2007 Ireland Disability Group, Weight loss office.