on Czech about Waarom is het belangrijk om gewicht te verliezen?

on German about Waarom is het belangrijk om gewicht te verliezen?

on English about Waarom is het belangrijk om gewicht te verliezen?

on Spanish about Waarom is het belangrijk om gewicht te verliezen?

on French about Waarom is het belangrijk om gewicht te verliezen?

on Greek about Waarom is het belangrijk om gewicht te verliezen?

on Italian about Waarom is het belangrijk om gewicht te verliezen?

on Dutch about Waarom is het belangrijk om gewicht te verliezen?

on Portuguese about Waarom is het belangrijk om gewicht te verliezen?

on Swedish about Waarom is het belangrijk om gewicht te verliezen?Waarom is het belangrijk om gewicht te verliezen? home page

 

 

 Waarom is het belangrijk om gewicht te verliezen?

Weight loss. Waarom is het belangrijk om gewicht te verliezen?.

Zwaarlijvigheid

De vette distributie kan het risico van een persoon van ziekte beïnvloeden. Het vet dat rond de taille en op het buikgebied wordt gedragen, dat door de „appelvorm“ wordt gekenmerkt, wordt geassoci�ërd met een verhoogd risico voor vele medische problemen zoals hartkwaal, kanker, hoge bloeddruk, en diabetes. Het vet dat meestal rond de billen en de dijen wordt verdeeld wordt geassoci�ërd met een lager risico om deze ziekten te ontwikkelen.

Zo veel zoals 50 tot 75 percent van zwaarlijvigheid genetische invloeden heeft. Enkel wat die genetische invloeden zijn dat affect het lichaamsgewicht niet is geïdentificeerd.

De zwaarlijvige mensen zouden voor medische gevolgen van hun zwaarlijvigheid moeten worden geëvalueerdz. De gemotiveerde personen zijn aanmoedigen om medisch gecontroleerde behandelingsprogramma's in te gaan die een multidisciplinaire benadering van gewichtsverlies gebruiken.

Om duurzaam gewichtsverlies te bereiken, moet de verplichting aan het aanbrengen van echte veranderingen worden gegeven in het eten van patronen. De individuen zijn toegewijd wie niet terug hun gewicht zal bereiken.

Tijdens de vakantie of wanneer het vieren, hebben velen van ons overeaten. Maar sommige mensen hebben problemen die hun eetlust en eind omhoog non-stop eten controleren tot het eten wordt onderbroken.

Tijdens een binge, kunnen 10.000 tot 20.000 calorieën door de dag worden verbruikt. Binges bestaat gewoonlijk uit voedsel zoals koekjes, suikergoed, spaanders, roomijs en veel ander hoog calorievoedsel. Binges wordt vaak gedaan in geheim. Na een binge, kunnen veel van het gevoel dat binge, zoals spanning veroorzaakte, gezakt zijn slechts om met gevoel van schuld en gebrek aan zelf-controle worden vervangen.

De volgende richtlijnen zijn ontwikkeld die kunnen helpen binge het eten controleren: - Eet slechts in gevestigde maaltijdtijden. - Vermijd houdend voedsel rond dat kan het bingeing teweegbrengen. - Vermijd fad of zeer restrictieve diëten. - Houd een een voedselagenda en logboek om te beoordelen wat binge veroorzaakte.

Eten van Binge kan moeilijk zijn te controleren omdat vele mensen aan voedsel als manier om hun gevoel te behandelen draaien. Houden van een voedselagenda kan voordelig zijn in zich specifiek het identificeren welk gevoel waarschijnlijk zullen binge het eten teweegbrengen evenals welke types van voedsel tijdens een binge worden verbruikt. De strategieën kunnen dan worden aangewend om de drang tot binge te verminderen wanneer de impuls slaat.
Waarom is het belangrijk om gewicht te verliezen?. Weight loss.


Termen interpretatie

FDA


Te zwaar


Vette blocker


Diabetes


Dieet


Eetlust


Onderdruk


Spanning


Vet


Zwaarlijvigheid


Open great world around us.


 

 

 

 

 

Sitemap

Informatie in dit document ongeveer Weight loss genoemd Waarom is het belangrijk om gewicht te verliezen? is voor Eind - het gebruik van de gebruiker slechts en kan niet worden verkocht, anders voor commerciële doeleinden worden opnieuw verdeeld of worden gebruikt. De informatie is een onderwijs slechts hulp. Het is geen de bedoeling geweest als medische raad voor individuele voorwaarden of behandelingen van Weight loss. Bovendien, zijn de vervaardiging en de distributie van kruidensubstanties niet nu geregeld in de Verenigde Staten, en geen kwaliteitsnormen bestaan momenteel als de geneeskunde van de merknaam en generische geneeskunde. Bespreking over Weight loss aan uw arts, verpleegster of apotheker voordien na om het even welk medisch regime om te zien of is het veilig en efficiënt voor u.

© Copyright 2007 Ireland Disability Group, Weight loss office.