on Czech about Vrees geen tandheelkunde

on German about Vrees geen tandheelkunde

on English about Vrees geen tandheelkunde

on Spanish about Vrees geen tandheelkunde

on French about Vrees geen tandheelkunde

on Greek about Vrees geen tandheelkunde

on Italian about Vrees geen tandheelkunde

on Dutch about Vrees geen tandheelkunde

on Portuguese about Vrees geen tandheelkunde

on Swedish about Vrees geen tandheelkundeVrees geen tandheelkunde home page

 

 

„Ik vind dat de meeste mensen eerder hun buiken zouden hebben geopend voor vijf honderd dollars dan een tand hebben getrokken voor vijf."

Martin H. Fischer
Vrees geen tandheelkunde

 

 

 Dental care. Vrees geen tandheelkunde.

De meeste mensen weten dat de tanden het hardste en sterkste deel van het lichaam zijn. Daar ontmoet ’ s meer dan het oog, niettemin. De tanden zijn eigenlijk een het leven deel van uw lichaam dat bloedvat en zenuwen heeft. Als u gebruikte om uw tanden zoals een boek door zijn dekking te beoordelen, toen u Re ’ binnen voor één grote verrassing. De anatomie van tanden is veel meer ingewikkeld dan u ooit dacht.

De uitstekende kronen en de bruggen werden gemaakt door Etruscans in de 7de cent. B.C. In ongeveer die tijd, werden de tanden gehaald in Klein-Azië als behandeling voor lichamelijke tegenslagen en ziekten. De vaardigheden bereikte door Etruscans, Phoenicians, de Egyptenaren, de Grieken, en de Romeinen werden grotendeels verloren tijdens de MiddenLeeftijden, toen de kappers en de het zwervenbanden van charlatans ongeschoolde tandheelkunde bij markten en markten uitoefenden. Abulcasis, een Spaans legt vast, was één van weinigen in zijn tijd die tandchirurgie bestudeerde.

Uw tanden zijn veruit één van de belangrijkste dingen u elke dag gebruikt. Vele mensen beëindigen omhoog veronachtzamend hun tanden met ongepaste mondelinge hygiëne. U zou hen moeten behandelen door minstens twee keer per dag het borstelen, eens per dag flossing, en voor regelmatige tandcontroles minstens tweemaal per jaar te gaan.

Op een zeker punt in van ons leeft, beëindigen de meesten van ons met een holte. In de meeste gevallen, verzoekt een holte uw tandarts om het bederf te verwijderen en het tandgebied in te vullen dat werd verwijderd. Er is tijdens de voorbije paar jaar een aantal vooruitgang op het gebied geweest, zodat als u bent één van de gelukkige en geen holte in een tijdje gehad, zou u wat moeten bestuderen vandaag beschikbaar is zodat u de keuzen beschikbaar aan u begrijpt.

Als u een holte in een tand hebt, zijn de gebroken vullingen, de kwikvullingen, of de mengselvullingen, dit type van het tand vullen goed waard het bespreken met uw tandarts. De vullingen van het kwik of de mengselvullingen kunnen gemakkelijk met veel aantrekkelijkere gekleurde vullingen worden verwijderd en worden vervangen. Deze vullingen versterken eigenlijk uw tand voorbij het niveau het met de mengselvullingen had.

Als over de helft van het bijten van uw maaltand oppervlakte wordt gerot kan een inlegsel of onlay een betere optie zijn dan het vullen. Deze opties zijn fundamenteel voor wanneer meer dan het vullen nodig is maar een minder dan kroon zal doen. Een inlegsel wordt geplaatst tussen cusps van de tand, terwijl enig één of meer van cusps zal behandelen. Zij kunnen van een gouden legering, een porselein of een tand-gekleurde hars worden gemaakt en in plaats gecementeerd.

Als u, hebt verloren of verloren, elk van uw tanden een Volledig Gebit iets is met uw kosmetische tandarts te bespreken. Als sommige van uw tanden blijven en gezond zijn, kan een gedeeltelijk gebit uw manier zijn aan een grote glimlach.

Deze procedure zou grondig met uw tandarts moeten worden besproken aangezien er verscheidene persoonlijke en medische factoren zijn in overweging te nemen. U kunt in plaats daarvan een kandidaat voor tandbruggen en tandimplants zijn als facultatieve procedures.

De procedure van vestigingsgebitten begint met een indruk van de wasbeet van uw mond die uw tandarts veeleisende metingen zal geven. Een benoeming zal poging- wijsjeskleur, vorm, en douane-pasvorm zuiveren. Nadat uw definitieve gebitten worden vervaardigd, zullen zij over hun vereiste zorg worden geplaatst en worden geïnformeerdn.

De tand vernisjes (soms genoemd porseleinvernisjes of tandporseleinlaminaten) zijn wafeldunne, naar maat gemaakte shells van tand-gekleurde materialen die worden ontworpen om de vooroppervlakte van tanden te behandelen. Deze shells worden op de voorzijde van de tanden geplakt die hun kleur, vorm, grootte of lengte en het resulteren in een betere verschijning veranderen.

De het emailverkleuring van tanden kan door het bevlekken, het verouderen, of chemische schade aan tanden worden veroorzaakt. Enkele gemeenschappelijkere oorzaken van tandenverkleuring zijn medicijnen, koffie, thee of sigaretten. De mensen die significante hoeveelheden kolafrisdranken drinken kunnen het gelijkaardige bevlekken ervaren.

De vernisjes, porselein of plastiek, worden geplaatst over de voortanden aan de vorm van de veranderingskleur van de tanden. De vernisjes zijn ideaal voor tanden die te klein zijn, te groot, of ongelijke oppervlakten hebben. Het is zeer gemeenschappelijk voor mensen om onvolmaakte tanden, of vreemd genoeg gevormde tanden, afgebroken tanden, bochtige tanden, tanden met kleine gaten in hen te hebben, of een ongepaste met maat tand of tanden die een oneven verschijning hebben. De vernisjes lossen dergelijke onregelmatigheden op en leiden tot een duurzame en aangename glimlach.

Terwijl geen alternatief voor vernisjes tot het nauwkeurige zelfde effect zal leiden, zijn er sommige populaire procedures die lonend kunnen schijnen. De kronen, terwijl duurder, handelen ook om de tand met een beschermende deklaag te behandelen. Voor individuen die eenvoudig hun tanden willen ophelderen, bieden vele klinieken nu tandbleken aan, hoewel dit een veel minder permanente procedure is.

Het plakken is het samengestelde hars vullen geplaatst in de achtertanden evenals de voortanden. De samenstellingen zijn de oplossing want het herstellen tanden, het maken van kosmetische verbeteringen en zelfs het veranderen van de kleur van uw tanden of het een nieuwe vorm geven van tanden rotte. Het plakken zal om het even welke vlekken verlichten u minder belangrijke hiaten omhoog hebben, kunt sluiten en kunt worden gebruikt om bochtige tanden te verbeteren.

U bent goede kandidaat voor tand het plakken, als u dicht hebt, kleine hiaten tussen uw voortanden, of als u tanden hebt afgebroken of gebarsten, kunt u een kandidaat zijn voor het plakken. Het plakken wordt ook gebruikt voor patiënten die tanden, ongelijke tanden, gomrecessie of tandbederf zijn verkleurd. Materiaal het plakkend is poreus, zodat zullen de rokers vinden dat hun het plakken zal vergelen. Als u denkt bent u een kandidaat voor het plakken, bespreekt het met uw tandarts.

, Of tand die, is één van weinig onmiddellijke behandelingen nu beschikbaar in kosmetische tandheelkunde een nieuwe vorm geeft de de contouren aangeeft van. Het tand een nieuwe vorm geven en het de contouren aangeven van zijn een procedure om bochtige tanden, afgebroken tanden, gebarsten tanden of zelfs overlappende tanden in enkel één zitting te verbeteren.

Het tand een nieuwe vorm geven en het de contouren aangeven van zijn een procedure om bochtige tanden, afgebroken tanden, gebarsten tanden of zelfs overlappende tanden in enkel één zitting te verbeteren. Deze procedure is zelfs een substituut voor steunen in bepaalde omstandigheden. Dit is ook een procedure van subtiele veranderingen. Een paar millimeter vermindering en een paar millimeter van tand-gekleurd kunnen tot een mooie glimlach leiden wanneer uitgevoerd door een kosmetische tandarts, zonder ongemak aan u. De tand, of het tand de contouren aangeven die, worden algemeen gebruikt om de lengte, de vorm of de positie van uw tanden te veranderen een nieuwe vorm geven.

Het de contouren aangeven van van tanden kan correcte kleine problemen met beet ook helpen. Het is gemeenschappelijk voor plakken dat met tand worden moet gecombineerd die een mooie glimlach een nieuwe vorm geeft te bereiken. Er zijn eigenlijk verscheidene manieren om de verschijning van uw tanden te veranderen. Vaak worden deze diverse procedures gecombineerd op verschillende manieren om te leveren dat glimlach van uw dromen.

Uw kosmetische tandarts zal gewoonlijk aan de gebieden van het vlekprobleem in uw mond kunnen die tot tandschade en een behoefte aan kronen zou kunnen leiden. Het kauwen de patronen spelen eveneens een grote rol. Door de uiteinden van uw midden en achter geroepen tanden (cusps) selectief te malen uw beet zal veranderen om de spanning op bij-risicotanden te verminderen.

In sommige gevallen kan uw kosmetische tandarts verkiezen om Flipper in plaats van een tijdelijke kroon te gebruiken. Flipper is een valse tand de plaats van een ontbrekende tand tijdelijk om te nemen alvorens de permanente kroon wordt geplaatst. Flipper kan via of een draad of een plastic stuk worden vastgemaakt dat in het dak van uw mond past. Flippers moeten een tijdelijke oplossing zijn terwijl het wachten van op de permanente kroon.

Er zijn fundamenteel drie types van kronen, die gemaakt van gouden, ceramische kronen en ceramisch-gefineerde gouden kronen. De gouden en metaal-ceramische kronen zijn uiterst duurzaam en in kiezen normaal gebruikt, waar de krachten van het kauwen en het malen het meest overwegend zijn. De ceramische kronen worden gebruikt hoofdzakelijk voor voortanden, aangezien zij op de natuurlijke tandkleur kunnen het best lijken.

De klassieke metaal orthodontische steunen zijn de vertrouwdste methode van tanden het rechtmaken. Bestaand uit een steun die aan de voorzijde van elke tand en een metaaldraad wordt gelijmd die hen verbindt, vereisen de orthodontische steunen gewoonlijk verscheidene jaren van slijtage voor het efficiënte tanden rechtmaken. Zij kunnen ongemakkelijk, duur, en verwarrend zijn voor oudere patiënten. Nochtans, zijn zij nog de meest efficiënte methode van tanden het rechtmaken en kunnen overbites en underbites evenals individuele tandengroepering verbeteren.

Invisalign is één van de nieuwste methodes van tanden het rechtmaken en is uiterst populair met volwassenen. Het bestaan uit een duidelijke vorm die onzichtbare wanneer bijna versleten, Invisalign gebruikt een reeks vormen is die geleidelijk aan de tanden in de gewenste vorm duwen. Invisalign kost niet beduidend meer dan standaard orthodontische steunen, maar kan een overbite verbeteren niet of underbite en is slechts een goede keus voor het minder belangrijke rechtmaken. Invisalign is niet efficiënt op belangrijke problemen, die standaardsteunen kunnen vereisen.

De gemeenschappelijkste methode van tanden het rechtmaken blijft standaard orthodontische steunen. Archwires, de lentes, en rubberbands past druk op de individuele tanden toe door middel van steunen die op hun oppervlakte gelijmd zijn. De regelmatige bezoeken worden vereist aan orthodontist om draden aan te halen zoals nodig en andere aanpassingen te maken. Bij elk bezoek, zullen de draden worden aangehaald lichtjes om druk te vernieuwen en hen te duwen naar hun voorgenomen positie. De extra draden, rubberbands, en het hoofddeksel kunnen worden voorgeschreven helpen de tanden in hun ideale positie zo vlug mogelijk bewegen. Wanneer de tanden allen van plaats zijn veranderd, zullen de steunen worden verwijderd en een pal moet worden gedragen om instorting voor enkele tijdspanne te verhinderen.

Vrees geen tandheelkunde. Dental care.


Definities op deze pagina

Gebitten


Tand implants


Tand vullingen


Vernisje


Anesthesie


Brug


De stomatologie


Porselein


Tand bleken


Tand holten


Tand kroon


Open great world around us.


 

 Sitemap

Informatie in dit document ongeveer Dental care genoemd Vrees geen tandheelkunde is voor Eind - het gebruik van de gebruiker slechts en kan niet worden verkocht, anders voor commerciële doeleinden worden opnieuw verdeeld of worden gebruikt. De informatie is een onderwijs slechts hulp. Het is geen de bedoeling geweest als medische raad voor individuele voorwaarden of behandelingen van Dental care. Bovendien, zijn de vervaardiging en de distributie van kruidensubstanties niet nu geregeld in de Verenigde Staten, en geen kwaliteitsnormen bestaan momenteel als de geneeskunde van de merknaam en generische geneeskunde. Bespreking over Dental care aan uw arts, verpleegster of apotheker voordien na om het even welk medisch regime om te zien of is het veilig en efficiënt voor u.

© Copyright 2007 Ireland Disability Group, Dental care office.